Wij worden veel gebeld met de vraag of we dicht moeten naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen. Wij hebben nu officieel bevestigd gekregen dat dierenartsen onder de uitzonderingen vallen die gewoon open mogen blijven. Om ons werk te kunnen blijven doen willen we er nogmaals dringend op wijzen dat er maar 1 persoon de praktijk in mag. Verder vragen we u vooraf te bellen voor het ophalen van voer of medicijnen, zodat we samen kunnen voorkomen dat er meerdere personen tegelijk langskomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s