Veel oudere katten hebben kwaaltjes, die vaak niet worden onderkend. Een oudere kat slaapt immers het grootste deel van de dag. Ook  laat een kat instinctmatig niet duidelijk zien wat hem of haar mankeert. 

Wij willen u graag helpen met het vroegtijdig opsporen van ouderdomskwaaltjes om uw senior een fijn leven kunnen te geven.

Wij bieden daarom het Seniorenpakket kat aan. Hierbij krijgt u 10% korting  op een aantal onderzoeken.

Wij vragen u om een vragenlijst in te vullen en alvast wat urine van uw kat op te vangen. Deze vragenlijst kunt u downloaden onderaan deze pagina, ophalen bij de balie of we kunnen deze naar u mailen. Mocht u nog iets nodig hebben voor het opvangen van de urine, kunt u dat uiteraard ook bij ons krijgen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het Seniorenpakket kat kunt u contact met ons opnemen: 070-4140147 of online via de website.

Team Dierenkliniek de Singels

Vragenlijst senior kat